Voedingsadvies

Veel bewegen en spieropbouw is belangrijk voor onder andere vetverbranding, vochthuishouding, mentale staat ,fitter worden, maar onlosmakelijk is een gezonde voeding met voldoende eiwitten, mineralen, vetten en de juiste koolhydraten. Alles voor een goede darmflora, gezond metabolisme, vochthuishouding en jezelf lekker voelen, maar mag het dan wel lekker zijn.

Ik geef je graag gezonde adviezen, alternatieven voor die heerlijke “snaaisnacks” waar je juist ongegeneerd van kunt genieten. Daarnaast staat steevast in ieder voedingsadvies dat je een wijntje wel op je buik kunt schrijven (die buik zou er nooit slanker van worden), maar genieten met je geliefden is zo belangrijk voor een gezond en gelukkig leven ,dat we je dit niet willen ontnemen.

Op mijn receptenpagina een aantal recepten die passen binnen een gezond voedzame voeding en nog lekker ook. Ik inspireer mij graag op de voeding die ze in de verschillende bluezones in de wereld veel eten. Dit wil zeggen; lekker eten, uit je eigen omgeving met veel plantaardige ingrediƫnten en niet te veel dierlijke vetten. De recepten op deze site komen uit verschillende keukens; Houd je meer van Hollandse kost, Indonesisch, Chinees, Italiaans of noem maar op, er zijn gezonde recepten uit iedere regio.